Pregled in odstranjevanje znamenj

Vsi vemo, da če se katero znamenje na telesu pojavi novo, ali pa staro znamenje spremeni obliko, da je potreben pregled. Znamenja so lahko nevarna in zato pojdite na pregled, če opazite sumljivo znamenje. Ne čakajte, dobro je, da naredite pregled in če je znamenje nevarno, vam ga bodo odstranili. Odstranjevanje znamenj pravi čas je še kako pomembno, da ne pride do komplikacij. 

Tako sem sama opazila, da se je na hrbtu pri meni pojavilo znamenje. Imela sem dva različna znamenja čisto blizu in sedaj je nastalo tretje. Seveda mi to ni bilo všeč, kajti enkrat sem že imela rakasto znamenje na obrazu. Takoj sem poklicala zdravnico in ker je zdravnica vedela za moje znamenje, mi je brez pregleda napisala napotnico. Tako sem prišla na pregled zelo hitro. 

Na samem pregledu pa so mi povedali, da znamenje ni nevarno, da pa ga moram opazovati. Tako na odtranjevanje znamenj nisem rabila hoditi. Bilo mi je všeč, da sem bila zdrava, vseeno pa sem bila jezna, ker sem dobila novo znamenje. Na znamenja sem občutljiva, ker sem imela takšno zgodovino. Sem pa ponosna nase, da sem to predelala. Spominjam se, ko sem šla na odstranjevanje znamenj in je bilo znamenje rakasto, da tisto leto skoraj nisem upala na sonce. Potem sem potrebovala kar nekaj časa. da sem ugotovila, da me to, da ne morem na sonce bolj ubija, kot to da bi normalno živela. 

Tako sem letos preživela prekrasno poletje. Seveda nisem bila na plaži takrat, ko je bilo sonce najbolj močno, drugače pa sem pazila na svojo kožo z sončno kremo. Pri meni je bilo znamenje nevarno in sem šla na odstranjevanje znamenj. Tako vem, kako pomembna je preventiva. Če vidite znamenje, ki vam je sumljivo, potem pojdite na pregled, tam vam bodo povedali, kako in kaj naprej. Nikar ne čakajte, da ne bo prepozno. 

Pregled in odstranjevanje znamenj